IMG_0350.PNG

DEVINO
FRIZER PROFESIONIST
ÎN
60 DE ZILE.
 

Te-ai săturat să lucrezi de la 9-5 pe bani puțini?
sau poate nu știi încă ce meserie să alegi?


PERFECT, ești în locul potrivit!

Meserie Creativă vs. Meserie Fixă

Într-o lume în plină schimbare, unde automatizarea și inteligența artificială încep să înlocuiască joburile oamenilor, este crucial să stăpânim o meserie creativă - una care nu poate fi înlocuită prea curând de automatizare.

Care este diferența dintre o meserie creativă (frizeria) și o meserie fixă (birou)?
Ei bine, meseria creativă este un job activ, sănătos, unde ai posibilitatea de a încerca mereu lucruri noi folosindu-ți creativitatea. O meserie creativă te ajută să întâlnești mereu oameni noi care să-ți extindă cercul social, ajutându-te astfel să te dezvolți într-o comunitate sănătoasă. Tot aici ești plătit procentual în funcție de cât lucrezi și programul e flexibil permițându-ți astfel o organizare mai bună a timpului tău liber. 

Frizerie

Birou

Activă (sănătate)

Frizuri noi (creativitate)

Oameni noi (socializare)

Salar procentual (motivație)

Program flexibil (libertate)

 

Sedentară (nociv)

Task-uri repetitive (robotic)

Aceiași oameni (rutină)

Salar fix (plictiseală)

Program fix (captivitate)

 

AM FORMAT PESTE 100 DE FRIZERI

Cursul Become a Barber te va ajuta să-ți câștigi libertatea și banii pe care îi meriți prin
învățarea uneia dintre puținele meserii creative.

Frizeria este una dintre cele mai apreciate meserii din ultimii ani,
fapt redat de numărul mare de oameni care aleg să înceapă această meserie.

Fii și tu unul dintre noi!

IMG_6367.HEIC

Te-ai săturat să vezi că indiferent cât de mult lucrezi, munca ta nu e niciodată suficient apreciată?
Te-ai săturat să îți dedici tot timpul muncind pentru altcineva?

Te înțeleg perfect, deoarece am fost și eu acolo. Oricât am muncit și m-am implicat de mult, rezultatul era același - stagnare.

Frizeria a fost meseria care m-a făcut să înțeleg că se poate și în alt mod. M-a învățat să-mi câștig singur pâinea și să evoluez corect, în funcție de cât de mult am muncit și m-am implicat.
Consider că viitorul forței de muncă o să aparțină oamenilor creativi care stăpânesc o meserie creativă și roboților care vor înlocui foarte curând joburile fixe - repetitive.

Te întreb acum pe tine:
Crezi că peste 10 ani o să-ți primești coletele aduse de șoferul de la curierat sau cu drona?

Felicitări, răspuns corect! :)

Așa că te sfătuiesc să alegi repede o meserie creativă indiferent care ar fi ea - ține minte, este pentru viitorul tău.

Iar dacă te interesează frizeria, suntem aici să te ajutăm să atingi cât mai rapid nivelul de top. 

MK2_6672 2.JPG


Cosmin Câmpean - Head of Education
Elite Barbers‘ Academy

Experiența noastră de peste 4 ani în domeniul educației a ajutat până acum peste 100 de oameni

să devină frizeri. Mulți dintre ei lucrează astăzi în saloane de top din România sau chiar și-au deschis propriul salon.

CE SPUN CURSANȚII NOȘTRI?

IMG_0352.jpg
IMG_0355.jpg
IMG_0356.jpg
IMG_0354.jpg
IMG_0353.jpg

CE VEI ÎNVĂȚA  ÎN ACEST CURS 

Cursul intensiv Become a Barber este probabil cel mai complex curs frizerie pentru începători din România.

Este construit pe cei 2 piloni de bază care te vor ajuta să începi cu dreptul această meserie: Customer Service și Controlul Tehnic

PARTEA 1 - CUSTOMER SERVICE

✓ Stagii Profesionist

Vei învăța exact care sunt etapele prin care trece un frizer în cariera sa, lucru ce te va ajuta să înțelegi pe ce anume

 trebuie să te concentrezi pentru un progres cât mai rapid.

✓ Tipuri de clienți

Descoperi tipologiile de clienți și vei învăța cum să te adaptezi în funcție de fiecare pentru reuși să oferi ceea ce își doresc atât din punct de vedere al experienței pe care o creezi, cât și tehnic. Asta te va ajuta să-ți cunoști clienții foarte bine și să-i fidelizezi rapid. 

✓ Traseul clientului în salon

Aici vei învăța cum să abordezi clientul în cele 3 etape: Primire/Execuție/Finalizare. Asta te va ajuta să contruiești o experiență plăcută și profesionială pentru fiecare client în parte.

✓ Ce facem când greșim?

Știm foarte bine că apariția greșelii, mai ales la început, este inevitabilă. Problema nu este asta, ci felul în care reacționezi tu în momentul greșelii. Vei învăța cateva tehnici cum să gestionezi un astfel de moment neplăcut, în așa fel încât chiar dacă greșești, să o rezolvi cu încredere astfel încât clientul să plece mulțumit. - Da, chiar este posibil să greșești și clientul să plece mulțumit :)  *bineînțeles pe un fond de corectare a greșelii. 

✓ Tipuri de saloane

Vei învăța tipurile de sistemele de lucru și salarizare ale saloanelor, fapt ce te va ajuta ca în momentul în care termini cursul, să iei cea mai bună decizie legată de alegerea locului unde îți vei începe cariera.

PARTEA 2 - CONTROL TEHNIC

✓ Foarfece

Vom începe cu teoria fundamentală a foarfecii. Nivelul zero, unde vei învăța Pozițiile Foarfecii și Tehniciile de Tăiere: Straight, Point, Deep. De aici vom trece la partea mai avansată unde vei învăța Tehnicile de Secționare care ne vor ajuta la crearea formelor: Elevare, Redirecționare, Unghi Tăiere.

În ultima parte a acestei lecții vei învăța tehnica de detaliere S.O.C – Scissors Over Comb și cum o putem folosi ca să ne îmbunătățim zona de tranziție.

✓ Mașini de tuns - Fading

Aici vei învăța de ce mașini de tuns ai nevoie, cum se formează numerele, tipurile de fade, C.O.C și tehnica de execuție Guide Lines. Toate acestea te vor ajuta să înțelegi foarte bine mașinile de tuns și să dobândești tot ceea ce ai nevoie pentru a învăța corect și rapid partea de fading din tunsoare.

✓ Trending Haircuts

Vei învăța carcteristicile celor mai cerute tunsori în momentul de față: Square Layers, Pompadour, Slick Back, Quiff, Crop. Acest lucru împreună cu partea practică din curs te va ajuta să știi ce să recomanzi clienților și cum să execuți orice frizură ți se va cere.

✓ Styling

Vei învăța cum sa folosești corect feon-ul, periile și produsele de

styling în funcție de tipul de mișcare pe care este construită tunsoarea. Asta îți va da claritate și îndemânare pentru a realiza finalizarea tunsorilor corect. 

✓ Barba & Classic Wet Shave

Aici vei învăța cele 4 elemente care sunt necesare pentru construcția corectă a unei bărbi. Vom discuta despre: Lungime, Formă, Fade, Contur și vom vedea cum combinarea atentă a acestora ne ajută să obținem un rezultat bun. Plus vei învăța cum să execuți corect un classic wet shave (prosop cald) cu briciul. Asta te va ajuta să înmagazinezi toate cunoștințele necesare pentru a executa corect și rapid barba.

✓ Formula V:T

Aici vei învăța Formula V:T - cea mai nouă inovație a academiei noastre. Formula reprezintă un ghid care te va ajuta să știi pas cu pas ce ai de făcut din punct de vedere tehnic, din momentul în apare primul în care clientul intră pe ușă, până când acesta se ridică de pe scaun. Asta te va ajuta să câștigi încredere, control și eficiență.

ÎNSCRIE-TE ȘI

PRIMEȘTI 3 BONUSURI!

mockup-of-an-open-book-on-a-colored-surf

WORKBOOK

 La prima întâlnire vei primi înainte de începerea cursului un workbook alături de un pix multicolor care să te ajute să-ți iei notițele mult mai ușor.

mockup-of-a-horizontal-art-print-with-a-

CERTIFICAT DE ABSOLVIRE 

 

La sfârșitul cursului vei fi examinat pentru dobândirea diplomei de frizer atestată de Ministerul Educației, care este recunoscută la nivel internațional.

Pe lânga diploma oficială vei mai primi una și din partea noastră care atestă faptul că ai terminat cursul în cadrul academiei noastre.

Screenshot 2021-09-01 at 15.22.02.png

2x MANECHIN

 

Vei primi doi manechini pe care să-i folosești în partea de practică.

La sfârșitul cursului îi vei putea lua acasa definitiv pentru a mai putea studia pe ei.

ÎNSCRIE-TE ACUM ȘI SCAPĂ
DE MONOTONIA UNUI JOB PLICTISITOR!

CURSUL VA ÎNCEPE ÎN DATA DE  04 SEPTEMBRIE 2022

LOCAȚIE: Elite Barbershop Oradea

Profită de reducerea de 20%

la plata integrală

Ofertă valabilă până în data de 20.08.2022

DOAR 6 LOCURI DISPONIBILE

O SINGURĂ PLATĂ - 20% OFF

8700 RON
6960 RON

PLATA ÎN 2 RATE

2x 4350 RON

pngegg-2.png
pngegg-2.png
pngegg-2.png
Secure and protected checkout
money-back-guarantee.png
RETUR BANI INTEGRAL - GARANȚIE DE CALITATE

Dacă din orice motiv nu ești mulțumit și crezi că acest curs nu este pentru tine, suntem 100% dispuși să-ți returnăm banii, fără nici o întrebare.

Acest curs este testat și confirmat de reușitele cursanților care ne-au trecut pragul, de aceea garantăm pentru el cu toată încrederea.

Ca să eliminăm orice risc pentru tine, îți oferim șansa la prima lecție să decizi dacă ți-e folositor. În caz contrar, tot ceea ce ai de făcut este să ne comunici asta la sfârșitul lecției și noi îți vom returna suma integral.

02982AFE-140E-4158-A9D8-C93755FAE208.JPEG

Pentru orice întrebare legată de acest curs nu ezita să ne contactezi.

Sunt aici să te ajut.

Cosmin Câmpean - Academy Manager

Contact

Mulțumim pentru interesul acordat! Te vom contacta în cel mai scurt timp.

©2021 Elite Barbers Academy - email support: academy@elitebarbersgang.com