top of page
IMG_0350.PNG

ÎNVAȚĂ SĂ TUNZI CA UN PROFESIONIST
ÎN 60 ZILE, FĂRĂ SĂ PIERZI BANI ȘI TIMP. 

 

Descopera Formula Tehnică care te va face să tunzi ca un expert, chiar dacă nu ai mai ținut niciodată foarfeca în mână

✓ Învață cum să-ți atragi RAPID primii clienți, fără să pierzi timpul așteptând să te caute ei

✓ Descoperă SECRETUL care îți va OBLIGA clienții să te recomande tuturor

GRUPA IANUARIE: 3 LOCURI DISPONIBILE

FRIZERIA ESTE ÎN CREȘTERE...

Cursul de frizer Become a Barber te va ajuta să-ți câștigi libertatea și banii pe care îi meriți prin învățarea uneia dintre puținele meserii creative.

Fii și tu unul dintre noi!

Frizeria este una dintre cele mai apreciate meserii din ultimii ani,
fapt redat de numărul mare de oameni care aleg să înceapă această meserie.

Curs frizer

Meserie Creativă vs. Meserie Fixă

Într-o lume în plină schimbare, unde automatizarea și inteligența artificială încep să înlocuiască joburile oamenilor, este crucial să stăpânim o meserie creativă - una care nu poate fi înlocuită prea curând de automatizare.

Care este diferența dintre o meserie creativă (frizeria) și o meserie fixă (birou)?
Ei bine, meseria creativă este un job activ, sănătos, unde ai posibilitatea de a încerca mereu lucruri noi folosindu-ți creativitatea. O meserie creativă te ajută să întâlnești mereu oameni noi care să-ți extindă cercul social, ajutându-te astfel să te dezvolți într-o comunitate sănătoasă. Tot aici ești plătit procentual în funcție de cât lucrezi și programul e flexibil permițându-ți astfel o organizare mai bună a timpului tău liber. 

Frizerie

Birou

Activă (sănătate)

Frizuri noi (creativitate)

Oameni noi (socializare)

Salar procentual (motivație)

Program flexibil (libertate)

 

Sedentară (nociv)

Task-uri repetitive (robotic)

Aceiași oameni (rutină)

Salar fix (plictiseală)

Program fix (captivitate)

 

CE CONȚINE PACHETUL BECOME A BARBER

Cel mai complex curs de frizerie existent pe piață. Primești tot ce ai nevoie pentru a învăța rapid, cu claritate într-un mediu relaxant.

PROGRAMA DE CURS

Curs frizer Become a Barber

Formată din cei doi piloni de bază: Promovare/Customer Service și Controlul Tehnic, programa Become a Barber este Structrată pe modelul de workshop, fiind de departe cea mai eficientă metodă de predare. Fiecare zi se împarte în 3 etape: Teorie / Demonstrație / Practic. În prima etapă vei învăța teoria explicată în detaliu pe ecran și tablă. În a doua etapă trainer-ul demonstrează pe model tot ce s-a predat în teorie. În etapa a treia vei pune tu în practică ceea ce s-a predat și demonstrat.

MANECHINI PROFESIONALI x2

curs barber oradea

Vei primi 2 manechini profesionali de lucru pentru a-ți oferi șanșă să pui corect în aplicare tehnicile pentru toate tunsorile de bază. Nu am putea face asta dacă am lucra doar pe modele vii deoarece este imposibil să găsești la timp modele pentru fiecare tunsoare în parte. Plus, alt lucru important este că manchinii te vor ajuta să scapi de frica ca ai putea greși ceea ce e esențial la început.

DIPLOMA ELITE BARBERS ACADEMY

diploma frizer

La finalul cursului după examen vei primi diploma oficială de ministerul muncii plus din partea noastră o diplomă înrămată care atestă faptul că ai terminat cursul la noi.

WORKSHOP 1 on 1

Curs frizer cu Cosmin Campean

Pentru că vrem să fim lângă tine și după terminarea cursului de începători ca să ne asigurăm că mergi pe drumul spre succes, beneficiezi de un workshop privat 1 la 1 cu Cosmin Câpean pe care îl vom face la 6 luni după terminarea cursului pentru a monitoriza activitatea și progresul tău și a te ajuta cu pașii următori atât tehnic cât și de carieră.

TRAINER x2

curs de frizer

Pe toată durată cursului vor fi lângă tine 2 traineri specializați: unul principal și un asistent plus grupa de cursanți este de maxim 6 persoane. Facem asta pentru a nu aglomera și pentru a putea oferi sprijin constant și de aproape astfel încât să te corectăm foarte rapid și să te punem pe drumul corect.

WORKBOOK

Curs hairstylist

La prima întâlnire vei primi un caiet de lucru care conține toate diagramele pe care le vei vedea în lecțiile de pe ecran și tablă astfel încât să-ți poți lua notițele mult mai ușor și să-ți menții atenția ridicată la ce se predă.

UNELTE ȘI PRODUSE PRO

curs frizer

Pe toată durata cursului vei beneficia de instrumente de tuns și produse profesionale pentru a te obișnui de la început cu calitatea.

LOC DE MUNCĂ

Curs de frizer incepător

Dacă te implici 100% în curs și iei examenul final cu o nota mai mare de 9, îți vom oferi loc de muncă în saloanele noastră sau cele partenere în funcție de disponibilitate.

CE VEI ÎNVĂȚA LA CURSUL
BECOME A BARBER? 

Cursul intensiv Become a Barber este probabil cel mai complex curs frizerie pentru începători din România.

Este construit pe cei 2 piloni de bază care te vor ajuta să începi cu dreptul această meserie: Promovare/Customer Service și Controlul Tehnic

CONTROL TEHNIC

Învață formula tehnică care în doar 60 zile te va ajuta să tunzi ca un expert chiar dacă nu ai mai ținut niciodată foarfeca în mână.

✓ Formula V:T

Vei învăța Formula V:T - cea mai nouă inovație a academiei noastre. Formula reprezintă un ghid care te va ajuta să știi pas cu pas ce ai de făcut din punct de vedere tehnic, din momentul în apare primul în care clientul intră pe ușă, până când acesta se ridică de pe scaun. Asta te va ajuta să câștigi încredere, control și eficiență.

✓ Foarfece

Vom începe cu teoria fundamentală a foarfecii. Nivelul zero, unde vei învăța Pozițiile Foarfecii și Tehniciile de Tăiere: Straight, Point, Deep. De aici vom trece la partea mai avansată unde vei învăța Tehnicile de Secționare care ne vor ajuta la crearea formelor: Elevare, Redirecționare, Unghi Tăiere.

În ultima parte a acestei lecții vei învăța tehnica de detaliere S.O.C – Scissors Over Comb și cum o putem folosi ca să ne îmbunătățim zona de tranziție.

✓ Mașini de tuns - Fading

Aici vei învăța de ce mașini de tuns ai nevoie, cum se formează numerele, tipurile de fade, C.O.C și tehnica de execuție Guide Lines. Toate acestea te vor ajuta să înțelegi foarte bine mașinile de tuns și să dobândești tot ceea ce ai nevoie pentru a învăța corect și rapid partea de fading din tunsoare.

✓ Barba & Classic Wet Shave

Aici vei învăța cele 4 elemente care sunt necesare pentru construcția corectă a unei bărbi. Vom discuta despre: Lungime, Formă, Fade, Contur și vom vedea cum combinarea atentă a acestora ne ajută să obținem un rezultat bun. Plus vei învăța cum să execuți corect un classic wet shave (prosop cald) cu briciul. Asta te va ajuta să înmagazinezi toate cunoștințele necesare pentru a executa corect și rapid barba.

✓ Styling

Vei învăța cum sa folosești corect feon-ul, periile și produsele de

styling în funcție de tipul de mișcare pe care este construită tunsoarea. Asta îți va da claritate și îndemânare pentru a realiza finalizarea tunsorilor corect. 

✓ Trending Haircuts

Vei învăța carcteristicile celor mai cerute tunsori în momentul de față: Comb Over, Pompadour, Slick Back, Quiff, Crop. Acest lucru împreună cu partea practică din curs te va ajuta să știi ce să recomanzi clienților și cum să execuți orice frizură ți se va cere.

CUSTOMER SERVICE & PROMOVARE

Descoperi secretul din spatele unei liste ce clienți full. Cum să atragii primii clienți rapid și cum să-i dai pe spate astfel încât să te recomande mai departe.

✓ Promovare

Vei învăța strategiile de promovare de bază cu care vei începe să-ți atragi primii clienți.

✓ Tipuri de clienți

Descoperi tipologiile de clienți și vei învăța cum să te adaptezi în funcție de fiecare pentru reuși să oferi ceea ce își doresc atât din punct de vedere al experienței pe care o creezi, cât și tehnic. Asta te va ajuta să-ți cunoști clienții foarte bine și să-i fidelizezi rapid. 

✓ Traseul clientului în salon

Aici vei învăța cum să abordezi clientul în cele 3 etape: Primire/Execuție/Finalizare. Asta te va ajuta să contruiești o experiență plăcută și profesionială pentru fiecare client în parte.

✓ Ce facem când greșim?

Știm foarte bine că apariția greșelii, mai ales la început, este inevitabilă. Problema nu este asta, ci felul în care reacționezi tu în momentul greșelii. Vei învăța cateva tehnici cum să gestionezi un astfel de moment neplăcut, în așa fel încât chiar dacă greșești, să o rezolvi cu încredere astfel încât clientul să plece mulțumit. - Da, chiar este posibil să greșești și clientul să plece mulțumit :)  *bineînțeles pe un fond de corectare a greșelii. 

✓ Tipuri de saloane

Vei învăța tipurile de sistemele de lucru și salarizare ale saloanelor, fapt ce te va ajuta ca în momentul în care termini cursul, să iei cea mai bună decizie legată de alegerea locului unde îți vei începe cariera.

✓ Stagii Profesionist

Vei învăța exact care sunt etapele prin care trece un frizer în cariera sa, lucru ce te va ajuta să înțelegi pe ce anume

trebuie să te concentrezi pentru un progres cât mai rapid.